Amb la garantia de:

diccionaris.cat és un portal de Larousse Editorial, editora dels segells Larousse i Vox. Sota aquestes marques ha publicat diversos diccionaris bilingües i monolingües en català, i ara posa a la disposició dels usuaris d’Internet l’opció de realitzar consultes a través d’aquest web.

L’experiència de Larousse Editorial en el camp dels diccionaris on line ve avalada per l’èxit de diccionarios.com, la primera plataforma d’aquest tipus en llengua castellana. Creada l’any 2000, s’ha mantingut líder en consultes a internet i ha guanyat una notable posició a la xarxa amb més d’un milió d’usuaris i 40 milions de pàgines servides anualment.

Amb l’aparició del domini .cat, Larousse Editorial va tenir clar des del primer moment que havia d’oferir aquest servei també en català. D’aquí neix diccionaris.cat, amb la voluntat de posar a l’abast de tots els usuaris d’internet una eina pràctica i útil en llengua catalana.

Per contactar amb nosaltres:

Larousse Editorial SL
Parc Empresarial 22@, Edifici D
Carrer de Bac de Roda, 64.
Planta 1a Local B
08019 Barcelona
Espanya

E-mail: gestio@diccionaris.cat

Larousse Editorial S.L. està registrada al Registre mercantil de Barcelona, volum 21.950, secció general, foli 1, full B 29.890. CIF: B-59886531